360° eBusiness Solutions

El compromís i la implicació en cada projecte impregnen de caràcter la metodologia de treball de GNA. Col·laborem frec a frec amb cada client, posicionant-nos com el seu partner i acompanyant-lo dia rere dia, amb l’objectiu últim que aconsegueixi l’èxit en els resultats de les seves inversions a Internet. Per això, analitzem profundament cada projecte i, en funció de les seves especificitats, el nodrim de les solucions tecnològiques adequades i de l’estratègia online que més s’hi ajusti. 

 

Impulsem el vostre projecte online: tots hi guanyem

Estudi de necessitats

ANÀLISI I DEFINICIÓ

Estudiem la situació actual del client i dels seus competidors. I, un cop identificats els objectius de la companyia, conceptualitzem el projecte.

Web + RHOv6

TECNOLOGIA

Definim i implementem les solucions tecnològiques òptimes (web, eshop, booking engine, etc.) per a cada companyia i el seu projecte.  
Estratègia online

ESTRATÈGIA

Adaptem el disseny de l’estratègia online als requeriments i necessitats de cada client i, a partir d’aquí, executem el pla d’accions idoni. 


Anàlisi dels resultats

RESULTATS

La implementació de la tecnologia i l’estratègia adequades es tradueixen en èxit per al client i, per tant, també és un triomf per a GNA. 

Contacteu ara amb GNA! Ompliu si us plau aquest formulari i ben aviat us respondrem.


Estic interessat/da en:
  web
  eCommerce
  eMarketing
  r+d+i
  eTurisme