GNA

GNA

Som una empresa dedicada a la consultoria estrategica online i al desenvolupament de projectes d'eBusiness a Internet, amb l'objectiu d'impulsar l’èxit online d’empreses i institucions.

Tenim més de 19 anys d’experiència i una cartera de més de 200 clients: empreses mitjanes i grans, institucions públiques i privades, associacions empresarials i entitats sense afany de lucre d’àmbits totalment diversos (indústria, comerç, turisme, cultura, educació, gastronomia, lleure, religió, etc.). 

GNA té l'oficina central a Girona i dues delegacions a Lleida i Madrid-Castella

 

L'equip

Integrem l’equip de GNA 21 professionals inquiets i exigents, dels àmbits de l’enginyeria tecnològica, el disseny i el marketing online

Set departaments integren l’empresa

Enginyeria de sistemes, enginyeria de projectes, disseny, eMarketing, administració,  CEO, i direcció i gestió de projectes.

Com treballem?

A GNA, treballem cada projecte amb il·lusió i professionalitat. Els nostres valors més preuats són la creativitat, el rigor i les persones. Per això, busquem l’excel·lència en el tracte humà: considerem els nostres clients com els nostres col·laboradors, i entenem el seu èxit com el nostre èxit. 

La nostra metodologia de treball és:

 

Anàlisi

Estudiem la situació actual del client, n’identifiquem els objectius i definim un roadmap d’accions futures.

Conceptualització

Concretem una línia estratègica, per tal d’assolir els resultats definits a la fase d’anàlisi.

Disseny

Definim l’estructura i la línia gràfica dels elements del roadmap.


Desenvolupament

Executem les accions previstes en el roadmap.