Disseny i programació web

A GNA us oferim un servei integral de creació, disseny i programació web. Ens nodrim dels últims avenços en tecnologia, grafisme i eMarketing per desenvolupar webs totalment adaptats a les vostres necessitats i objectius, per tal que obtingueu la màxima rendibilitat del projecte.
 
La usabilitat, la indexabilitat, la sociabilitat, la compatibilitat, l’accessibilitat i l’atractiu visual caracteritzen els webs desenvolupats per GNA. 

 

Demaneu pressupostDesenvolupem els webs amb aquests criteris


Accessibilitat
Accessibilitat

Adeqüem els continguts dels webs perquè siguin accessibles per a persones amb discapacitats.

Indexabilitat
Indexabilitat

Optimitzem cada web perquè resulti rellevant pels motors de cerca i, per tant, es pugui posicionar als cercadors i els usuaris el trobin amb facilitat.

Sociabilitat
Sociabilitat

Integrem estratègicament les xarxes socials i altres elements de comunicació 2.0, amb l’objectiu d’afavorir la reputació corporativa online i incentivar la viralitat dels continguts.


Responsive web design
Responsive web design

Adaptem els webs i fem que siguin accessibles i usables des de qualsevol tipus de dispositiu (ordinadors de taula, smartphones i tablets), independentment de la seva resolució.

Usabilitat
Usabilitat

Dissenyem cada web atenent el públic objectiu a què s’adreça, per tal de generar confiança, captivar i oferir una experiència de navegació agradable i intuïtiva.

Atractiu visual
Atractiu visual

Ens nodrim de grans dosis de creativitat i les últimes tendències en disseny a l’hora de dissenyar cada projecte, a partir de les necessitats i objectius particulars de cada client.

Disseny i programació web Disseny i programació web Disseny i programació web Disseny i programació web Disseny i programació web Disseny i programació web Disseny i programació web

{ TAMBÉ US POT INTERESSAR... }


{ casos d'èxit }

Montserrat La Botiga | Creació i programació de pàgines web – Disseny i programació web - GNA
Santa Cecília de Montserrat  | Creació i programació de pàgines web – Disseny i programació web - GNA
Brisasol Luxury Real Estate | Creació i programació de pàgines web – Disseny i programació web - GNA
Apartaments Albamar i Almirall | Creació i programació de pàgines web – Disseny i programació web - GNA


Gràcies a GNA tenim un web que ens permet estar al dia i, a més, ha estat tot un plaer treballar amb aquest equip de professionals. Molt recomanable! ;-)
Montse Baeza Les Síxters
El nou web ens ha permès guanyar autonomia i immediatesa en la comunicació dels continguts i activitats del Museu de Montserrat
Raül Maigí Museu de MontserratContacteu ara amb GNA! Ompliu si us plau aquest formulari i ben aviat us respondrem.


Estic interessat/da en:
  web
  eCommerce
  eMarketing
  r+d+i
  eTurisme